Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: Η κλήρωση για το Πεκίνο

Τσιτσιπάς: Η κλήρωση για το Πεκίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους για το τουρνουά του Πεκίνο.

Το τουρνουά της κατηγορίας ΑΤΡ500 στο Πεκίνο επιστρέφει στο world tour του τένις μετά από τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει κανονικά το παρόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του παγκοσμίου τένις έμαθαν σήμερα τους αντιπάλους τους στο τουρνουά που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη (28/9) και ολοκληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου.

Με Τζάρι στην πρεμιέρα

Ο Τσιτσιπάς θα έχει μια από τις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο, καθώς η κληρωτίδα έβγαλε δίπλα από το όνομα του νούμερο 5 στον κόσμο, αυτό του Νίκολας Τζάρι στον πρώτο γύρο.

Ο Χιλιανός αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες την σεζόν που διανύουμε, ενώ έχει αντιμετωπίσει τον Στέφανο τρεις φορές μόνο φέτος! Στις δύο ο Τσιτσιπάς είχε πάρει τη νίκη, ενώ έχει χάσει μια από αυτές φέτος και μια το 2019.

Μόνο στον τελικό μπορεί να συναντήσει τον Αλκαράθ

Αν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο, θα βρει απέναντι του τον νικητή του ζευγαριού δύο παικτών που θα έρθουν από τα προκριματικά (και δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα).

Σε πιθανό τρίτο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα βρει τον πιο δύσκολο αντίπαλο μέχρι εκείνο το σημείο και αυτό διότι θα παίξει απέναντι είτε στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (βάσει ranking).

Σε περίπτωση που μπει στον ημιτελικό υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει έναν εκ των Μεντβέντεφ ή Ρούμπλεφ, ενώ στο ίδιο μισό βρίσκεται και Κάμερον Νόρι με τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Στο απέναντι ταμπλό, ο Στέφανος αποφεύγει (μπορεί να τους συναντήσει μόνο στον τελικό) τους Κάρλος Αλκαράθ, Γιάνικ Σίνερ, Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ.

Δύσκολη αρχή θα έχει το νούμερο 2 του ταμπλό Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα παίξει στον πρώτο γύρο με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ, ενώ ο Σίνερ (Νο6) θα παίξει με τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς.

Παράλληλα ο νούμερο 1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ περιμένει αντίπαλο από τους προκριματικούς αγώνες, ενώ ντέρμπι διακρίνεται στον πρώτο γύρο ανάμεσα σε Χόλγκερ Ρούνε και Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024