Famagusta: Η φωτογραφία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στα γυρίσματα
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου
Τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα προβληθεί στο MEGA, με τίτλο «Famagusta» βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία από το σετ, μαζί με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται μαζί με την ηθοποιό να διαβάζουν το σενάριο.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Famagusta. Στον ρόλο της ηρωίδας Χαρίτα Μάντολες».
Δείτε τη φωτογραφία…
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)
Η πλοκή της σειράς…
Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.
Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.
Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς «Famagusta».
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
- Έρικ Ντέιν λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Έχω δύο κόρες στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί»
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας σε δεύτερο βαθμό








