
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκίνηση του για την απουσία της μητέρας του
Ο ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια για τη μητέρα του, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το βράδυ της Κυριακής στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού. Το αγαπημένο ζευγάρι, μετά το μυστήριο, διασκέδασε μαζί με συγγενείς και φίλους, ωστόσο, υπήρχε ένας άνθρωπος που έλειπε.
Το νυφικό που επέλεξε η Δήμητρα έκρυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα

Το ερωτευμένο ζευγάρι
Τα προβλήματα της υγείας της μητέρας του και η απουσία της από το γάμο
Και αυτή ήταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Ντάνος δεν άντεξε και λύγισε, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους.
«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…», ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
Τα συγκινητικά λόγια της νύφης για την πεθερά της
- «Emily in Paris»: Security με τεράστιες μαύρες ομπρέλες στη Μύκονο προστατεύουν τη Λίλι Κόλινς
- Νέο καμπανάκι από τον ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνθρωποι

