Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Θα γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση αναμένεται να ανέβουν σε λίγες ημέρες τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκονται στο προσκήνιο για τον επικείμενο γάμο τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη Κυριακή 24/9.

Το λαμπερό ζευγάρι, που μετρά σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Θα γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ωστόσο, αυτό ίσως δεν είναι το μόνο ευχάριστο στη ζωή του ζευγαριού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» το οποίο προβλήθηκε και στην εκπομπή Μega Καλημέρα, η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, η είδηση αυτή μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την ίδια τη Δήμητρα Βαμβακούση, ούτε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο γάμος Αγγελόπουλου – Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκκαβητό.

Η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησε το ζευγάρι στο Κολωνάκι μαζί με τον κουμπάρο τους Αναστάσιο Ντούγκα.

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές. Το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δε γίνεται να το αγνοήσουμε», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας, θα ξαναμιλήσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σειρά του σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον γάμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024