Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μιλάνε για πρώτη φορά on camera μετά τη δημοσιοποίηση του γάμου τους.

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που έχει γίνει γνωστό ότι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκκαβητό.

Η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησε το ζευγάρι στο Κολωνάκι μαζί με τον κουμπάρο τους Αναστάσιο Ντούγκα.

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές, το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δε γίνεται να το αγνοήσουμε», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας

«Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας, θα ξαναμιλήσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σειρά του σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον γάμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε πελάγη ευτυχίας το λαμπερό ζευγάρι

Ο πρώην νικητής του «Survivor», ο οποίος μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης ασχολείται με την υποκριτική και μάλιστα τον είδαμε και στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, την είδηση του γάμου πρόδωσε πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα του Mykonos Live Tv.

Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024