Ονειρεμένη αποδεικνύεται η θητεία του Γιώργου Γιακουμάκη στο MLS, καθώς ο Έλληνας επιθετικός, έφθασε τα 15 γκολ και «μοιράζεται» την κορυφή των σκόρερ, μαζί με τον Χάνι Μουκτάρ της Νάσβιλ, συνιδιοκτησίας των αδελφών Αντετοκούνμπο!
Ο Γιακουμάκης σημείωσε το τρίτο γκολ της Ατλάντα Γιουνάϊτεντ, που νίκησε με 4-1 την Μόντρεαλ, όταν στο 46ο λεπτό πλάσαρε εξαιρετικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του, πέτυχαν οι Σίλβα (30`), Αμάντα (33`) και Μοσκέρα (89`). Για τους φιλοξενούμενους, μείωσε ο Χαμντί στο 40ο λεπτό.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.