Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγός του Mπιάνκα Σένσορι, που «έχουν ανάψει φωτιές» στην Ιταλία, με τις καυτές εμφανίσεις τους, έφαγαν… δια βίου πόρτα από εταιρεία σκαφών, αφότου ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε περίεργη στάση κατά τη βόλτα τους με θαλάσσιο ταξί στη Βενετία.

Ειδικότερα, η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε γονατιστή μπροστά από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος φορούσε ένα παντελόνι το οποίο αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθιά του.

Η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, σε δηλώσεις στην Daily Mail Australia ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη της. Καταδίκασε τις… δραστηριότητές τους στο σκάφος και ανέφερε ότι «αγνοούσε πλήρως» τι συνέβη μέχρι που δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες.

«Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στα σκάφη μας»

«Ο οδηγός ήταν συγκεντρωμένος στη διαδρομή και έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις απρέπειες. Εάν είχε δει τι συμβαίνει θα τους κατέβαζε από το σκάφος. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο  και εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη.


Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ. Γουέστ και η σύζυγός του δεν θα είναι σίγουρα πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Venezia Turismo Motoscafi είναι μια από τις κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες ενοικίασης σκαφών της Βενετίας, και έχει φιλοξενήσει πολλές διασημότητες, όπως η Lady Gaga, ο Harry Styles, η Florence Pugh, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.