Κλήθηκε στην Εθνική Μαρόκου ο Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τα παιχνίδια με τις Λιβερία και Μπουρκίνα Φάσο.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στους παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική Μαρόκου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βαλίντ Ρεγκραουΐ, ανακοίνωσε τις κλήσεις με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να είναι ανάμεσα σε αυτές για τους αγώνες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Λιβερία και το φιλικό με την Μπουρκίνα Φάσο.
Ο 30χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν έχοντας σκοράρει δύο φορές στην πρώτη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Τσουκαρίτσκι.
Με την Εθνική Μαρόκου σκόραρε δις στο ντεμπούτο του τον Γενάρη του 2018 κόντρα στην Μαυριτανία και έκτοτε έχει καταγράψει 36 συμμετοχές με 20 τέρματα.
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα




