Δικηγόρος Bad Blue Boys: Την πειθαρχική του δίωξη ζητούν οι Έλληνες δικηγόροι – Επιστολή στο συμβούλιο δικηγορικών συλλόγων της Ευρώπης
Ο Κροάτης δικηγόρος προκάλεσε οργή με τις φασιστικής έμπνευσης δηλώσεις του εναντίον των φίλων της ΑΕΚ
Να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Κρόατη δικηγόρου για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έπεσε νεκρός από τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς, ζητάει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός, από τον πρόεδρο τoυ Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE), Παναγιώτη Περάκη.
Να κινηθεί πειθαρχική δίωξη
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο τoυ CCBE, o πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων επισημαίνει ότι «οι δηλώσεις Κροάτη δικηγόρου αναφορικά με τον θάνατο νεαρού φιλάθλου, θύματος τυφλής οπαδικής βίας απάδουν του δικηγορικού λειτουργήματος, ….εκφεύγουν τον υπερασπιστικού ρόλου του δικηγόρου, προσβάλλουν το δικηγορικό επάγγελμα, δικαιολογούν και ενθαρρύνουν την οπαδική βία».
Με την επιστολή του, ο κ. Βερβεσός ζητά από τον πρόεδρο της CCBE να απευθυνθεί στον ∆ικηγορικό Σύλλογο της Κροατίας «….προκειμένου να κινηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του δικηγόρου…».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα




