Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος ναυτικός για βιασμό
Η σύλληψη έγινε το το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Άλλο ένα περιστατικό βιασμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή την φορά στο Ηράκλειο Κρήτης και το οποίο καταγγέλθηκε αμέσως.
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 33χρονο ναυτικό, μετά από καταγγελία για βιασμό σε βάρος μίας κοπέλας.
Η σύλληψη έγινε το το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον 33χρονο ημεδαπό από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Ο 33χρονος ήταν ναυτολογημένος με την ειδικότητα του ναύτη εντοπίστηκε εντός πλοίου. Μετά τη σύλληψή του, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου κατά λόγω αρμοδιότητας.
Ο ναυτικός θα οδηγηθεί στην Αθήνα για να βρεθεί εκεί στην συνέχεια ενώπιον των αρχών, ενώ το περιστατικό ερευνάται περαιτέρω από τους αρμόδιους φορείς.
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ


