
Υψηλή επικινδυνότητα πυρκαγιών σήμερα Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Σημαντική πτώση θερμοκρασίας θα σημειωθεί από σήμερα σε ολόκληρη την χώρα
Υψηλή παραμένει η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας για σήμερα Πέμπτη (27/7), παρά την αισθητή μείωση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με τον χάρτη του Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (meteo.gr) και της Πολιτικής Προστασίας υψηλός είναι ο κίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, της Πελοποννήσου και σε ολόκληρη την Κρήτη.
Δείτε τους χάρτες:
Πτώση θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα (κατά 6 ως 8 βαθμούς). Οι μέγιστες θα φτάσουν στα βόρεια τους 32 με 33, στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Την ίδια ώρα αναμένονται καταιγίδες και μπουρίνια σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, τις ανατολικές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»




