
Κατερίνα Καινούργιου: Συνεχίζει σε καλοκαιρινό mood στην Αντίπαρο
Μετά τη Μύκονο ακολούθησε η Αντίπαρος για την παρουσιάστρια, η οποία απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκουράζεται μετά από μια έντονη επαγγελματική χρονιά και έχει επιλέξει τις Κυκλάδες.
Φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από τη βόλτα της στη θάλασσα.
Η αινιγματική λεζάντα
«- Ξέρεις… όταν είναι κανείς έτσι λυπημένος, του αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα. Τη μέρα που τα είδες σαραντατρείς φορές ήσουνα, λοιπόν, τόσο πολύ λυπημένος; Μα ο μικρός πρίγκιπας δεν απάντησε…» ήταν η λεζάντα της ανάρτησής της, εμπνευσμένη από το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.
- Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Σουηδία η γαλανόλευκη (vids)
- Τούρκος πρέσβης: Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος συνδέουν τους λαούς, τις οικονομίες και το μέλλον μας
- Ο Τραμπ χρειάζεται ένα τέλος στον πόλεμο, αλλά δεν ξέρει πώς να το πάρει – Οι επιθέσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία
- Συναγερμός στον Κορυδαλλό – Φωτιά σε διαμέρισμα
- Ουκρανικά drones έπληξαν τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού





