Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Τι μπούρδες είναι αυτές που γράφετε;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι μπούρδες είναι αυτές που γράφετε;»

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε γέλια και έστειλε το μήνυμά τους.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε γέλια με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές τα μηνύματα που δέχεται για την «ώρα την καλή».

Με δημοσίευμα που τη θέλει να παντρεύεται, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως της στέλνουν μηνύματα για να της ευχηθούν.

«Παιδιά, καθίστε λίγο. Μου στέλνουν μηνύματα, πανικός. Γράφετε ένα άρθρο ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο» σημείωσε και ξέσπασε σε γέλια.

«Που να ξέρω ποιος είναι, μου χρεώνουν έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν. Ό,τι να ναι. Μου στέλνουν «Κατερίνα με το καλό». Ρε παιδιά, πως τα βγάζετε από το μυαλό σας όλα;

Έλα Χριστέ και Παναγιά. Τι μπούρδες; Κάθεστε και λέτε «τι βλακεία να γράψω» και γράφετε ό,τι να’ ναι;» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Το προξενιό Τσιμτσιλή στην Καινούργιου

Με αφορμή τις ευχές στα γενέθλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι περιμένει να κάνει πράξη της δέσμευσή της με τον Θέμη Σοφό απέναντί της.

Αποκάλυψε πως της ετοιμάζουν προξενιό με έναν πολλά υποσχόμενο δικηγόρο που είναι αδέσμευτος, όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και θέλει να κάνει οικογένεια.

Οι ευχές από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκίνησαν την Κατερίνα Καινούργιου, που την ευχαρίστησε στον αέρα, σημειώνοντας πως το εκτιμά πολύ.

Ήταν πιθανότατα αυτή η αποκάλυψη από την παρουσιάστρια που γέννησε τους ευφάνταστους τίτλους πως παντρεύεται με δικηγόρο.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν άκρως εξομολογητική στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πριν από λίγες μέρες, μιλώντας εκτενώς για την προσωπική της ζωή.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024