Συνεχίζουν να ρίχνουν «βόμβες» για το μέλλον του Τόρνικε Σενγκέλια οι Ιταλοί. Ο νούμερο 1 στόχος του Παναθηναϊκούγια την θέση «4» φαίνεται πως δεν θα έχει αίσιο τέλος, καθώς η πλευρά της ιταλικής ομάδας αξιώνει τρελό ποσό για να αφήσει τον Γεωργιανό να αποχωρήσει.
Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Σενγκέλια με την Μπολόνια ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και παρόλο που η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με αυτήν του Παναθηναϊκού, η Βίρτους αξιώνει ένα μεγάλο buy out.
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Βίρτους ζητάει τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ για να αφήσει τον Σενγκέλια να πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο δημοσίευμα λέει πως η ελληνική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ποτέ διαπραγματεύσεις για την αναγκαστική πληρωμή ώστε να κάνει δικό της τον Σενγκέλια.
Μάλιστα με όλα όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή, ο Γεωργιανός θα μείνει στην Μπολόνια και την νέα σεζόν από την στιγμή που δεν θα δώσει κανείς το buy out, παρόλο που μέχρι πρότινος και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την λύση της συνεργασίας τους.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για ένατη φορά στην ιστορία της -και μάλιστα μέσα στο σπίτι της- αναδείχθηκε η Σερβία, μετά τη νίκη της με 10-7 επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο ανδρών.