
Τέμπη: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα στελέχη του ΟΣΕ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες καταθέσεις
Ενώπιον του ανακριτή Λάρισας θα βρεθούν σήμερα ο νυν διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης και ο γενικός διευθυντής, από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2019, της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ.
Και οι δύο εμπλέκονται στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τη δικαστική έρευνα να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.
Υπενθυμίζεται πως χθες αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην διευθυντής Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ με μοναδικό περιορισμό την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Ο ειδικός εφέτης ανακριτής που ερευνά την υπόθεση αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος καθώς η διεύθυνση την οποία προΐστατο ήταν αναρμόδια.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες καταθέσεις των διωκόμενων στελεχών του ΟΣΕ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης


