Ακόμα ένα πύρινο μέτωπο ξέσπασε στο Σέσκλο της Μαγνησίας, σημαίνοντας συναγερμό στην περιοχή καθώς ήδη οι φλόγες απειλούν τα πρώτα σπίτια του χωριού.
Η φωτιά καίει αγροτικές εκτάσεις και ξερά κυρίως χόρτα, αλλά σε συνδυασμό με τους ανέμους και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς καθίσταται δύσκολη.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα, πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του Σέσκλου ενώ δεκάδες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή και ενισχύονται από δυνάμεις της ΒΙΠΕ Βόλου με πολλά πυροσβεστικά οχήματα και από πολλά υδροφόρα οχήματα του Δήμου Βόλου.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Σέσκλο Μαγνησίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.