Συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα: Θέμα κράτους δικαίου στην Αλβανία η κράτηση του Φρέντη Μπελέρη
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Αλβανό ομολογό του στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην κατ΄ιδίαν συνάντησή τους συζήτησε το θέμα του Φρέντη Μπελέρη.
Ο Πρωθυπουργός έθεσε με έμφαση την ανάγκη να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα τονίζοντας ότι τίθεται ζήτημα κράτους Δικαίου στην Αλβανία.
Σειρά επαφών
Μετά τη συνάντηση με τον κ. Ράμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον ομόλογο του Μαυροβουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το πρωί της Τετάρτης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Επιπλέον, μετά τη συνάντηση, που θα έχει με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς.
- Σκληρό μήνυμα Ανδρουλάκη στην ΚΟΕΣ: Πρέπει κάποιοι να καταλάβετε ότι οι εσωκομματικές εκλογές έχουν τελειώσει
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Game On: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μαθαίνει τα μυστικά του Padel από τον Βασίλη Καραμπέτσο (vid)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του έφιππου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη




