Σκύλος επιτέθηκε σε 62χρονο στην Πτολεμαΐδα – Του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒστο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου οι γιατροί, στη χειρουργική κλινική, του έκαναν 55 ράμματα.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε 62χρονος στην Πτολεμαΐδα, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από σκύλο, ο οποίος και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα χέρια, και σε άλλα σημεία του σώματος.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όλα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον Περδίκκα, όταν ο 62χρονος, με σοβαρά προβλήματα υγείας, βγήκε από το σπίτι του, και σε ανύποπτο χρόνο, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον σκύλο, καταβάλλοντας προσπάθειες για να ξεφύγει.
Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε, σε άσχημη κατάσταση, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου οι γιατροί, στη χειρουργική κλινική, του έκαναν 55 ράμματα, και παραμένει νοσηλευόμενος.
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας



