Χανιά: Περίμεναν τρεις ώρες μέσα στο αεροπλάνο και τελικά η πτήση ακυρώθηκε
Η καθυστέρηση οφειλόταν σε πρόβλημα του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ
Ταλαιπωρία τριών ωρών έζησαν οι επιβάτες της χθεσινής πτήσης Χανιά – Τελ Αβίβ.
Μετά την επιβίβαση στο αεροσκάφος, το πλήρωμα τους ενημέρωσε πως θα χρειαστεί να περιμένουν λίγα λεπτά.
«Τελικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος στις 9:30 και μας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για 20 λεπτά. Τελικά περιμέναμε πολύ περισσότερο. Εν τέλει στις 22:30 μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μιάμιση ώρα. Ήταν να πετάξουμε 20:35 και περιμένουμε 3 ώρες» δήλωσε επιβάτης στο zarpanews.gr.
Οι επιβάτες άρχισαν να αγανακτούν καθώς δεν τους δόθηκε ποτέ ξεκάθαρη εξήγηση για την πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης.
«Μας είπαν πως υπάρχει κίνηση στο αεροδρόμιο, αλλά οι άλλες πτήσεις έχουν αναχωρήσει κανονικά. Είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ, οικογένειες με παιδιά και ταλαιπωρούμαστε», ανέφερε επιβάτης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το zarpanews.gr, ύστερα από τρεις ώρες αναμονή, στις 11:20 το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβίβ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το πρόβλημα της συγκεκριμένης πτήσης προέρχεται από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.
Αντίστοιχη ήταν και η ενημέρωση της εταιρείας προς τους επιβάτες, καθώς μετά την ακύρωση της πτήσης, ενημερώθηκαν με μήνυμα στο κινητό τους για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ η πτήση θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι.
- ΠΑΣΟΚ: Στην τελική ευθεία για το συνέδριο μετά τη συμμετοχή των 150.000 στις κάλπες – Θα ξεκολλήσει η δημοσκοπική βελόνα;
- Ιταλία: Ναυάγιο ανοιχτά της Λαμπεντούζα – Διασώθηκαν 64 μετανάστες, αγνοείται αγοράκι δυο ετών
- Σούδα: Απολογείται σήμερα ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία
- 3.000 δρομείς «πλημμύρισαν» τον Πειραιά στον εμβληματικό αγώνα δρόμου της πόλης
- Ιστορική βραδιά: Ο Πουλακίδας πέτυχε τους πρώτους πόντους στο NBA (vid)
- ΕΕ για Στενά του Ορμούζ: Οι υπουργοί της Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο επέκτασης της επιχείρησης «Ασπίδες»


