Σάπια κάγκελα σε σχολείο του Αλμυρού – Χτύπησε 7χρονο αγορι
Το παιδί, στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει τα κάγκελα του σχολείου, έπεσε με το κεφάλι στο χώμα
Eλαφρά τραυματίστηκε ένα 7χρονο αγόρι στον Αλμυρό Βόλου, όταν θέλησε να μπει μέσα σε σχολείο για να παίξει στην αυλή.
Ο δήμος Αλμυρού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, καθώς είναι υπεύθυνος για το σχολείο.
Να σημειωθεί ότι τα κάγκελα του σχολείου ήταν σάπια και υποχώρησαν, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Χτύπησε στο κεφάλι
Το παιδί, στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει, έπεσε με το κεφάλι στο χώμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και «γλίτωσε» με μερικά ράμματα στο κεφάλι.
Διερευνάται αν το σχολείο είχε ενημερώσει τον δήμο για το πρόβλημα, ενώ θα κληθεί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να καταθέσει αν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης.
Να σημειωθεί ότι ενώ τα σχολεία σε όλη τη χώρα είναι πλέον κλειστά, πολλά παιδιά μπαίνουν στις αυλές τους για να παίξουν.
- Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν: Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
- Airbnb: Νέα άνοδος για τον αριθμό των καταλυμάτων τον μήνα Νοέμβριο
- Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]
- Τουρκία: Στα χέρια της αστυνομίας 115 μέλη του ISIS – Σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη
- Ένας… πολύ Ψυχρός Πόλεμος – Η Αρκτική ως το επόμενο πιο «θερμό» μέτωπο του πλανήτη



