Την απόφασή τού Κρις Μίντλετον να μην ενεργοποιήσει την οψιόν που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έκανε γνωστή ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.
Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν θα κάνει opt-in και έτσι δεν θα λάβει τα 40 εκατομμύρια δολάρια που ήταν να πάρει για την επόμενη χρονιά.
Έτσι ο 32χρονος παίκτης θα μπει στην αγορά των free agency και θα δοκιμάσει τις… δυνάμεις του για να βρει την καλύτερη λύση για τον ίδιο.
Φυσικά όμως, αξίζει να σημειωθεί πως ο «Βόι» τονίζει ότι ένα νέο deal με την ομάδα του Ουισκόνσιν είναι στο τραπέζι, με σκοπό να υπογράψει ένα σαφώς πιο μικρό συμβόλαιο ώστε να μπορέσει ο οργανισμός να γεμίσει με τουλάχιστον έναν ακόμα καλό παίκτη στο ρόστερ.
A return to the Bucks on a new deal remains a possibility for Middleton. https://t.co/KYpy4qLYZe
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά το 2024, ενώ είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο Κύπελλο γυναικών.
Τι πρέπει να κάνει η Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της Μανουέλ Πελεγκρίνι.