
Ζόζεφιν: «Ζω μια όμορφη περίοδο»
Η τραγουδίστρια δεν κρύβει τον έρωτα της για τον Νίνο.
H Ζόζεφιν έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO για τη σχέση της με τον Νίνο και τη στάση της να μη μιλά δημοσίως για την προσωπική της ζωή.
«Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική μου ζωή», απάντησε αρχικά η Ζόζεφιν.
Για την σχέση της με τον Νίνο
«Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατάω κάτι κρυφό απλώς θεωρώ ότι δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό, καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική ζωή των άλλων», απάντησε η Ζόζεφιν.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια απάντησε για την καθημερινότητα της και τα κοινά στοιχεία με τον Νίνο: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κοινά στοιχεία, κοινά προβλήματα και κοινή καθημερινότητα με τον άνθρωπο σου. Έτσι υπάρχει περισσότερη κατανόηση και δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα», εξομολογήθηκε στο περιοδικό HELLO η Ζόζεφιν.
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

