Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απόψε (21:15), με την απόφαση για το αν θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι να αναμένεται τις επόμενες ώρες, λόγω του τριήμερο πένθους για το ναυάγιο που έγινε στη Πύλο.
Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά, και έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το νταμπλ, αν φυσικά πάρουν το ροζ φύλλο στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου, που ψάχνει την ισοφάριση και να στείλει τη σειρά σε Game 5 στο ΣΕΦ, που θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες νίκησαν πολύ εύκολα με σκορ 75-52, με τους «πράσινους» να δείχνουν σημάδια μεγάλης κούρασης η οποία είναι και απόλυτα φυσιολογική με βάση το πεπερασμένο υλικό που διαθέτουν.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, και οι δύο ομάδες έχουν θέματα, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει στη διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα, έναν κομβικό παίκτη και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Πολωνός χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του Game 3 και δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, που αντιμετωπίζει θλάση στο γαστροκνήμιο και μάλλον δεν θα είναι στη δωδεκάδα. Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος προπονείται κανονικά.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.