Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο εθνικό πένθος: Τι θα γίνει με τον τέταρτο τελικό της Basket League και το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου

Τριήμερο εθνικό πένθος: Τι θα γίνει με τον τέταρτο τελικό της Basket League και το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου

Τι θα γίνει με τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους – Τι θα γίνει με το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ιρλανδία.

Στον «αέρα» ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους. Μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 -μέχρι στιγμής- νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ (21.15) το game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η απόπειρα των Πράσινων να «ισοφαρίσουν» τη σειρά. Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο. Μια παρτίδα που μέχρι πριν από λίγο έδινε μάλιστα την αίσθηση ότι μπορεί να διεξαχθεί και σε συνθήκες sold out (το μεσημέρι τα ρεπορτάζ έλεγαν πως απομένουν προς διάθεση λιγότερα από τρεις χιλιάδες εισιτήρια).

Υπο εθνικό πένθος όμως είναι σχεδόν απίθανο να γίνει το ματς. Και μάλιστα ήδη το πρώτο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΣΑΚΕ προκειμένου ο τέταρτος τελικός να διεξαχθεί πια το βράδυ του Σαββάτου. Το τριήμερο εθνικό πένθος ολοκληρώνεται το Σάββατο στις εννέα. Το τζάμπολ μπορεί να γίνει στις 21.15.

Με βάση το αρχικό καλεντάρι, αν χρειάζονταν game 5 για την ανάδειξη πρωταθλητή αυτό θα γίνονταν την Κυριακή το βράδυ στο ΣΕΦ. Τώρα ένα ενδεχόμενο τέτοιο σενάριο θα στείλει τον επίλογο της σειράς στην επόμενη εβδομάδα. Φυσικά ακόμη δεν είναι κάτι επίσημο. Το ρεπορτάζ όμως είναι σε εξέλιξη…

Αντίθετα δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Μια παρτίδα που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής (21.45). Οι διεθνείς διοργανώσεις εξαιρούνται και αυτό επιβεβαιώθηκε άλλωστε και πρόσφατα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη όταν έγιναν κανονικά οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Euroleague.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024