Κλήθηκε στην Εθνική ο Δουβίκας λόγω του τραυματισμού του Ιωαννίδη
Ο Τάσος Δουβίκας κλήθηκε εσπευσμένα από τον Γκουστάβο Πογέτ για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο ισχίο.
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε με πρόβλημα στο ισχίο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας και έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε εσπευσμένα τον Τάσο Δουβίκα για να τον αντικαταστήσει.
Ο επιθετικός της Ουτρέχτης και πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, βρισκόταν σε διακοπές μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την ομάδα του και την αρχική μη κλήση του από τον ομοσπονδιακό προπονητή.
Ο Δουβίκας θα βρεθεί αύριο Τετάρτη (14/06) στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος για να προετοιμαστεί για την πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στην Ιρλανδία (16/06).
- Αφγανιστάν – Πακιστάν: Η Ευρωπαϊκή Ενωση ζητεί αποκλιμάκωση των μαχών
- Χόλιγουντ: Η Paramount αποκτά την ανταγωνιστική της Warner Bros αξίας 110 δισ. δολαρίων
- Βόρεια Ντακότα: Επιδικάστηκε αγωγή 345 εκατ. δολαρίων υπέρ εταιρείας αγωγού πετρελαίου, ενάντια στη Greenpeace
- Συρία: Το ΣΑ του ΟΗΕ αίρει τις κυρώσεις σε βάρος της οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ ας Σαμ του τζιχαντιστή Τζολάνι
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»