Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν κάναμε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα»
Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε την εποχή που είχε γίνει στόχος αρνητικών σχολίων επειδή έκαναν μονοψήφια στην τηλεθέαση.
Αναφέροντας πως η φετινή τηλεοπτική χρονιά τους θέλει όλους κερδισμένους, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε την εποχή που είχε γίνει στόχος αρνητικών σχολίων επειδή έκαναν μονοψήφια στους πίνακες τηλεθέασης.
«Θέλω να πω κάτι, το λέω καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο. Μπράβο και χαίρομαι πάρα πολύ! Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου.
«Αν κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε»
«Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται», ανέφερε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

