Παρουσία Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεξάγεται ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.
Ο Τούρκος πρόεδρος πήρε θέση στα VIP του «Ατατούρκ», δίπλα στoυς Αλεξάντερ Τσέφεριν και Τζιάνι Ινφαντίνο, ενώ στην… παρέα ήταν και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης.
Με τον τελικό να διεξάγεται στην Πόλη βέβαια, ο Ερντογάν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.