Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Χάρης Τσιγγάρας, έπειτα από τον δανεισμό του στη Γαλλία και την Τουλούζ.
Ο 22χρονος Έλληνας μέσος, μετά από μόλις έξι συμμετοχές στον γαλλικό σύλλογο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο «Μουνισιπάλ» και μπαίνει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί ξανά στον ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι ο Τσιγγάρας τα χρόνια που αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ κατέγραψε 55 συμμετοχές σημειώνοντας μάλιστα ένα γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο το 2019 και το 2021.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.