Κατερίνα Λάσπα: Χαλάρωση και πρώτα μπάνια στη Σέριφο
Η παρουσιάστρια μητέρα δύο κοριτσιών προσέχει πολύ τη διατροφή της με καθημερινή γυμναστική.
Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά και ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Από τις πρώτες φωτογραφίες στα social της showviz με μαγιό και της Κατερίνας Λάσπα.
Η απόδραση στη Σέριφο
Η ίδια απολαμβάνει στη Σέριφο στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και μας χαρίζει μι απίθανη φωτογραφία της με λευκό ολόσωμο μαγιό.
H Κατερίνα Λάσπα με την άψογη σιλουέτα
«Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα «τούμπανα». Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, ενώ μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και την συχνότητα. Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά «σβήνω» τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δυο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι. Νομίζω ότι δεν θα πάψω με έναν τρόπο πάντα να είμαι αθλήτρια.
Τα βάρη είναι η βασική μου προπόνηση ενδυνάμωσης και συντήρησης. Με το πρόσωπό μου είμαι αμελής. Απλό καθαριρισμό και ενυδάτωση. Μετά τα 30 σταδιακά αλλάζουν όλα, χρειάζεται άλλη μεθοδικότητα.», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της αναφορικά με τη διατροφή της και πώς διατηρεί τη σιλουέτα της!
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
- Ειδική αγωγή υπό… κατάρρευση στη Σάμο





