
Επιστροφή της Τουρκίας στο αφήγημα της «Γαλάζιας Πατρίδας»
Η Ακσενέρ υποστήριξε ότι με την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία «χάθηκε η μισή Γαλάζια Πατρίδα».
Στο αφήγημα της «γαλάζιας πατρίδας» επιστρέφει όπως φαίνεται η Τουρκία, με την πρόεδρο του «Καλού Κόμματος» Μεράλ Ακσενέρ να κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του «Καλού Κόμματος» έριξε τα βέλη της στον Τούρκο πρόεδρο καθώς όπως είπε με τις επιλογές του ευνόησε την Ελλάδα.
«Τσακωθήκαμε με την Αίγυπτο. Ποιος είχε όφελος από αυτό; Η Ελλάδα» ανέφερε η Μεράλ Ακσενέρ, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.
«Λένε «Γαλάζια Πατρίδα» και «Γαλάζια Πατρίδα»… Αναφέρομαι σε ένα σύστημα που ως Κάλο Κόμμα είπαμε «ναι». Όμως χάθηκε… η μισή «Γαλάζια Πατρίδα»» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ακσενέρ.
Η δημοσιογράφος ρώτησε την κυρία Ακσενέρ αν αναφέρεται στη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, με την πρόεδρο του «Καλού Κόμματος» να απαντά καταφατικά.
«Μήπως o κ. Ερντογάν γνωρίζει πώς ιδρύθηκε η «Στρατιά του Αιγαίου το 1975;»» διερωτήθηκε.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




