Αρκετή σκόνη έχει σηκώσει τις τελευταίες μέρες η ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο του Βινίσιους, η οποία είχα σαν αποτέλεσμα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, να διαγράψει τους διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Βαλένθια.
Πέρα από αυτό η αρμόδια Επιτροπή της La Liga αποφάσισε να πάρει πίσω την κόκκινη κάρτα που είδε ο Βραζιλιάνος.
Αυτός σημαίνει πως ο Βινίσιους έχει το δικαίωμα να παίξει στην αναμέτρηση των μερένγκες απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (24/5, 20:30).
Ωστόσο η «Βασίλισσα» αν και ανακοίνωσε την αποστολή της μετά την ανάκληση της κόκκινης, επέλεξε να αφήσει τον 22χρονο άσο εκτός.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.