
Σοκ στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ζευγάρι που άφησε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο βρέφος ενός έτους
Οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τσιλιβί Ζακύνθου.
Μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην Άρτα, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, μία νέα υπόθεση έρχεται να μας ταρακουνήσει και πάλι.
Σύμφωνα με το imerazante.gr, ένα ζευγάρι Δανών άφησε μέσα στο αυτοκίνητο ενός έτους παιδί για να πάει να ψωνίσει.
Οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία.
Το παιδί βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Δίας που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.
Η μητέρα 34 ετών και ο σύντροφός της 31 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο της «μητέρας» του Κάθριν Ο’ Χάρα
- LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson
- Μετωπική Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη στη Βουλή με κατηγορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς



