Αθηνά Οικονομάκου: Βάπτισε την ανηψιά της στο πανέμορφο Γύθειο
Η όμορφη ηθοποιός, η οποία είναι μητέρσ 2 παιδιών έγινε νονά για τρίτη φορά.
Στο πατρικό της στο Γύθειο επέστρεψε το Σαββατοκύριακο των εκλογών η Αθηνά Οικονομάκου η οποία έγινε για τρίτη φορά νονά, όπως αποκάλυψε η ανάρτησή της στα social media.
Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές
Η γνωστή ηθοποιός βάπτισε την κόρη του αδελφού της, δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα από το όμορφο Γύθειο αγκαλιά με την μικρή Άρτεμις – Εύα.
Η ανάρτηση στα social
«Τρίτη φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου!!! Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές. Σε λατρεύουμε!!!! #godmother», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο instagram.
Η ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις της με τον αδελφό της, Νικήτα, ο οποίος πριν ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου



