Οριστική διακοπή στον αγώνα του Τσιτσιπά λόγω βροχής
Η βροχή οδήγησε σε οριστική διακοπή το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Σονέγκο
Δεν θα ολοκληρωθεί απόψε (15/5) ο αγώνας της φάσης των 32 του Rome Masters ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Λορέντσο Σονέγκο. Η βροχή δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του δεύτερου σετ με την συνέχεια της αναμέτρησης να δίνεται την Τρίτη (16/5).
Θυμίζουμε και πως και το προηγούμενο παιχνίδι του Τσιτσιπά έγινε σε δύο… δόσεις. Τα τελευταία games του δεύτερου σετ κόντρα στον Μπόρζες παίχτηκαν την Κυριακή (14/5) το πρωί, ενώ ο αγώνας είχε αρχίσει Σάββατο (13/5).
Ο Έλληνας τενίστας προηγείται με 1-0 σετ του Ιταλού μιας και επικράτησε με 6-3 στα games.
- Βραζιλία: Δύο πολιτικοί καταδικάστηκαν σε 76 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της πολιτικού Μαριέλε Φράνκο
- «Είναι η δική μου στιγμή»: Η Πάμελα Άντερσον βάζει «τελεία» στις ερωτικές σχέσεις
- Τράπεζα Edmond de Rothschild: Υπό πίεση λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν – Παίρνει «μέτρα» για τους πελάτες της
- Πώς ο πόλεμος σταμάτησε να λειτουργεί
- Μιλάνο – Ολυμπιακός 3-0: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
- Φοιτητές/τριες ΑΠΘ: «Υποχρέωσαν τα αγόρια να βγάλουν τα εσώρουχα και να σκύψουν και τα κορίτσια να βγάλουν το παντελόνι»


