Συναγερμός στη Λαμία: Γυναίκα απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Γυναίκα στη Λαμία απειλούσε ότι θα πέσει από τον πρώτο όροφο του διαμερίσματος.
Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας.
Μια γυναίκα μέσης ηλικίας βγήκε στο μπαλκόνι της, πέρασε το διαχωριστικό κάγκελο και απειλούσε ότι θα πέσει από τον πρώτο όροφο του διαμερίσματος. Σε φανερή κατάσταση σοκ, η γυναίκα, κλαίγοντας με λυγμούς έλεγε ότι θα πέσει.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, ευτυχώς μια ακόμη γυναίκα -κατά πληροφορίες η μητέρα της – που βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα, επέδειξε έγκαιρα αντανακλαστικά προλαβαίνοντας να την κρατήσει και να την πείσει να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα αφού άκουσε τις φωνές των περαστικών.
Αίσιο τέλος για τη γυναίκα
Εμβρόντητοι οι περαστικοί ακινητοποιήθηκαν μπροστά στο συμβάν, κλήθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ενώ η γυναίκα ευτυχώς μπήκε στο διαμέρισμα και οι δικοί της άνθρωποι την ηρέμησαν πριν οι αστυνομικοί την οδηγήσουν στο κτήριο της Δ.Α. Φθιώτιδας.
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
- LIVE: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός
- Γ. Μπότας: Αγρότης καταγγέλλει αναίτια δέσμευση των λογαριασμών του – «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη»
- Δολάριο: Το μετέωρο βήμα οδεύοντας στο 2026 – Ένα «προειδοποιητικό φως» αναβοσβήνει
- Η Παρτιζάν διασύρθηκε από τη Μακάμπι – Aποδοκιμασίες κατά πάντων από την εξέδρα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους


