Η Μαρίνα Πατούλη στη λαϊκή – «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα»
Η Μαρίνα Πατούλη πήγε λαϊκή, έκανε τα ψώνια της και μίλησε με τον κόσμο.
Η Μαρίνα Πατούλη επισκέφθηκε τη λαϊκή με την υποψήφια δήμαρχο Πεύκης, κάνοντας τα ψώνια της και μιλώντας με τον κόσμο.
Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Σκιντζής την ακολούθησαν στην Πεύκη και κατέγραψαν τις στιγμές.
«Έρχομαι σχεδόν κάθε Τετάρτη στη λαϊκή και ψωνίζω. Έχω εδώ πολύ καλούς φίλους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.
«Μου αρέσει η υγιεινή διατροφή, άρα ό,τι έχει να κάνει με σαλάτες, είναι η σπεσιαλιτέ για μένα. Είμαι παραδοσιακός τύπος γυναίκας και μου αρέσει να υπάρχει το μεσημεριανό στο τραπέζι για τον γιο μου» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.
Η Μαρίνα Πατούλη και τα πουρμπουάρ
Όπως ανέφεραν οι πωλητές στους πάγκους, είναι πελάτισσά τους χρόνια και πάντα αφήνει πουρμπουάρ.
Αναφέροντας πως κοιτάζει τις τιμές, σημείωσε πως είναι πολύ πιο οικονομικά στη λαϊκή συγκριτικά με τον μανάβη.
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Αθήνα και Πειραιά – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Good Job Nicky: «Έριξα το κλάμα της ζωής μου στο ενδιάμεσο για τη Eurovision»
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Στους δρόμους για τα Τέμπη φοιτητές, μαθητές – Συλλαλητήρια στην Αθήνα, στα Προπύλαια και άλλες πόλεις
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Το ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο στην Ουάσιγκτον – Τι θα συζητήσουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442