Σουδάν: Απεγκλωβίστηκαν άλλοι δέκα Έλληνες – Έφτασαν στο Αμμαν με γερμανικά αεροσκάφη
Συνεχίζεται η επιχείρηση Ελλήνων από το Σουδάν όπου μαίνονται οι εχθροπραξίες
Ακόμα δέκα άτομα, Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και αφίχθηκαν σήμερα με πτήσεις γερμανικών αεροσκαφών στο Αμμάν της Ιορδανίας, γνωστοποιείται με νεώτερη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην Γερμανίδα ομόλογό του, Αναλένα Μπέρμποκ, για τη βοήθεια που παρέχει η χώρα της στις προσπάθειες απεγκλωβισμού Ελλήνων και μελών των οικογενειών τους από το Σουδάν.
Συνεχίζονται οι ενέργειες απεγκλωβισμού
Η διαδικασία και οι ενέργειες για τον απεγκλωβισμό συμπατριωτών μας και μελών των οικογενειών τους από το Σουδάν συνεχίζονται σε στενό συντονισμό με τους εταίρους στην ΕΕ και τους συμμάχους μας, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ακόμα επτά Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και έφτασαν στην Αίγυπτο.
- Ποιος είναι ο Καζιμίρ Μαλέβιτς του οποίου την «ουκρανικότητα» διεκδικεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι;
- Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι τώρα στους τρεις βαθμούς…
- Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Υπουργών με επενδυτές
- Συμμορία ανηλίκων έκλεβε και λήστευε φούρνους και περίπτερα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία – 4 συλλήψεις
- Ρεάλ και Σίτι: Οι απόλυτοι οικονομικοί κυρίαρχοι του ποδοσφαίρου
- Οι ηγέτες της AI στο εξώφυλλο του TIME – Η τεχνολογία που σφράγισε το 2025





