Παντελής Παντελίδης: Αποκαλύψεις για το τελευταίο βράδυ του τραγουδιστή
Δείτε το βίντεο...
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Ρήγος αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και την απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή.
Αποκάλυψη για το τελευταίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη
«Δούλεψα και με τον Παντελίδη κι ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένας ιδιοφυής άνθρωπος σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό. Είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και πολύ χιούμορ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά ήμασταν μαζί. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό. Ό,τι έκανε το έχουμε κάνει μαζί, από τα video clip του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει διακοπές μαζί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
«Δεν είναι ακριβώς φίλοι. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες φίλος ή μη φίλος, απλά καταλαβαίνεις πως λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως λέγεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα είχαμε φοβερή λειτουργικότητα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτό το πράγμα λειτουργούσε δημιουργικά κι ήξερε τι ήθελε, του άρεσε αυτό που έκανε. Τώρα είναι δύσκολα, ήταν πολύ σοκαριστικό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος για τον Παντελή Παντελίδη
- Ισπανία: Οι διαφορετικές προσεγγίσεις της στεγαστικής κρίσης από Βαρκελώνη και Μαδρίτη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε γιορτινό ύφος
- «Ριχ’ τε με μες στα δοξάρια»: Ο Βασίλης Προδρόμου στο Gazarte Roof Stage
- Ακέλε: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι μια δυνατή ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί»
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο και βοριάδες τις επόμενες ημέρες
- Θέλει μέτρο: Πώς να αντιμετωπίσουμε τη δυσπεψία μέσα στις γιορτές;



