H κλήρωση της Σάκκαρη για το Porsche Grand Prix (pic)
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλο της για τον πρώτο γύρο του τουρνουά Porsche Grand Prix.
Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στα τουρνουά και αυτή τη φορά θα λάβει μέρος στο Porsche Grand Prix της Στουτγκάρδης, στο πλαίσιο ουσιαστικά της προετοιμασίας της για το Roland Garros.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμαθε την αντίπαλο της για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς θα βρει στον δρόμο της την Καρολίνα Πλίσκοβα, άλλοτε Νο.1 του κόσμου και πλέον Νο.17.
Στην περίπτωση που η 27χρονη τενίστρια καταφέρει να επικρατήσει και να πάρει την πρόκριση τότε θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και την Ντόνα Βέκιτς.
Αν πάλι προκριθεί και φτάσει έως τα ημιτελικά εκεί αναμένεται να κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Ονς Ζαμπέρ και Έλενα Ριμπάκινα που αυτή την στιγμή είναι τα φαβορί για να φτάσουν στην τετράδα.
The Draw is out:
I. Swiatek – Bye
Q. Zheng – Qualifier
E. Alexandrova – D. Vekic
K. Pliskova – M. Sakkari
O. Jabeur – Bye
J. Ostapenko – E. Raducanu
M. Trevisan – B. Haddad Maia
J. Niemeier – E. Rybakina— Porsche Tennis (@PorscheTennis) April 16, 2023
- LIVE: Άιντραχτ – Λεβερκούζεν
- Φάμελλος: Η ΝΔ επιτίθεται εκδικητικά στον κλάδο των ταξί – Είμαστε δίπλα στις δίκαιες κινητοποιήσεις των επαγγελματιών
- ΝΔ: Ανακοίνωσε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο – Πρόεδρος ο Θοδωρής Ρουσόπουλος
- Τρένο η Εθνική, σάρωσε την Ιταλία κι έφυγε για… ημιτελικό!
- Ισραήλ: Τουλάχιστον 31 νεκροί από επιθέσεις στη Γάζα – Θανατηφόρο χτύπημα και στον Λίβανο
- Ιταλία: Σάλος με τοιχογραφία σε εκκλησία – Άγγελος θυμίζει την Τζόρτζια Μελόνι

