Όπως και κόντρα στη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και σήμερα απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η Άρσεναλ απώλεσε προβάδισμα δύο γκολ, δέχθηκε την ισοφάριση και τελικά έφυγε με μόλις έναν βαθμό. Στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι περισσότερο η ομάδα του Αρτέτα.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη και μόλις στο 7ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζεσούς να εκμεταλλεύεται την πάσα πάρε-βάλε του Γκιμπς-Γουάιτς και να γράφει το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, με ωραίο σουτ στην κίνηση, ύστερα από γέμισμα του Μαρτινέλι σκόραρε για το 0-2.
Η Γουέστ Χαμ ωστόσο μείωσε πριν το ημίχρονο, στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι του Μπενραχμά και στο 52′ ο Σακά απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 55ο λεπτό, ο Μπόουεν ισοφάρισε σε 2-2 και παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες για το γκολ της νίκης η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.