Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1: Ανοιχτοί «λογαριασμοί»
Γάνδη και Γουέστ Χαμ έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Λονδίνο.
Μοιρασιά ανάμεσα σε Γάνδη και Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Βέλγιο, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Europa Conference League.
Οι Βρετανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα, όπου και σκόραραν, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο παίρνοντας την ισοπαλία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Λονδρέζους να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν τις περισσότερες ευκαιρίες, καταφέρνοντας έτσι να ανοίξουν το σκορ με τον Ντάνι Ινγκς λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου για το 1-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Περισσότερα σε λίγο…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442