Βανδάλισαν ιερό Ναό στην Χαλκίδα [εικόνες]
Οι δράστες κατέστρεψαν και την παιδική χαρά που βρίσκεται στο προαύλιο του Ναού
Μπροστά σε εικόνες που τους προκάλεσαν αποτροπιασμό, βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Χαραυγή στην Χαλκίδα.
Βάνδαλοι κατέστρεψαν μέρος του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία.
Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του Ιερού Ναού στη Χαραυγή της Χαλκίδας και διέλυσαν τα παγκάκια και την παιδική χαρά που βρίσκεται στο προαύλιό του.
Τι κατήγγειλαν
«Δηλώνουμε και καταγγέλουμε ως σύλλογος Χαραυγής και υποβαθμισμένοι κάτοικοι αυτής της γωνιάς της πόλης της Χαλκίδας, τους συνεχείς βανδαλισμούς που υφίσταται η περιοχή μας όπως σπασμένα τζάμια στην εκκλησία του προφήτη Ηλία και στα γραφεία του τοπικού συλλόγου.
Διαλυμένα παγκάκια και αποψίλωση του πλαστικού τάπητα στην παιδική χαρά του προφήτη Ηλία όπου την καθιστά πλέον μη λειτουργική έως και επικίνδυνη για την Ασφάλεια των παιδιών μας», καταγγέλλει ο σύλλογος Χαραυγής, σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr.
Φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς:
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα


