Δημήτρης Κουφοντίνας : Συνθήματα με σπρέι μέσα σε παρεκκλήσι στη Θεσσαλονίκη
Οι δράστες έγραψαν με σπρέι «νίκη στον Κουφοντίνα», κάτω από τις εικόνες στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου
Συνθήματα μέσα σε παρεκκλήσι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγραψαν άγνωστοι για τον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.
Οι δράστες έγραψαν με σπρέι «νίκη στον Κουφοντίνα», κάτω από τις εικόνες στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Εγνατίας. Ακόμα, στο πάνω μέρος, άλλο σύνθημα αναφέρει: «η θρησκεία σας βρωμά πατριαρχεία».
Θυμίζουμε ότι ο καταδικασμένος για την 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε την απεργία πείνας στις 6 Ιανουαρίου και την απεργία δίψας στις 22 Φεβρουαρίου, με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Έκτοτε η απόφασή του αυτή, έχει προκαλέσει πολιτική διαμάχη αλλά και διαρκείς διαδηλώσεις υπέρ του με κύριο σύνθημα «να μην επιτρέψουν νεκρό απεργό πείνας».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)