Τέμπη: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα θύματα
Σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι.
Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τα θύματα των Τεμπών.
Το μνημόσυνο τέλεσε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι. Άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Στη συνέχεια, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων πέταξαν λουλούδια και στεφάνι στις σιδηροδρομικές γραμμές. Παράλληλα έγιναν τα αποκαλυπτήρια πλάκας με τα ονόματα των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη. Τα ονόματα όσων χάθηκαν θα διαβάζονται κάθε Κυριακή για να θυμίζουν σε όλους ότι είναι οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις.
- Βολιβία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε σφοδρή πρόσκρουση οχήματος σε δέντρο – Οδηγούσε έφηβος «13 ως 14 ετών»
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

