
Επίθεση στον Βαρουφάκη: Τηλεφώνημα και ευχές από τον Θεοδωρικάκο για ταχεία ανάρρωση
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι η αστυνομία θα κάνει όλες τις ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης εναντίον του.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi), σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε άμεσα με τον Γιάνη Βαρουφάκη του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σε εξέλιξη η έρευνα
Παράλληλα, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ότι «το επίμαχο χρονικό διάστημα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 με δική του πρωτοβουλία δεν συνοδευόταν από την προσωπική του αστυνομική φρουρά.
»Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 για την παροχή πρώτων βοηθειών».
Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ακόμα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ότι «η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».
Κάταγμα στη μύτη
Ο κ. Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο των Εξαρχείων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταβεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Διαγνώστηκε με κάταγμα στη μύτη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Επίσης, υποβλήθηκε προληπτικά σε αξονική τομογραφία γιατί δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο εξήλθε από το νοσοκομείο.
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)

