Τέμπη: Ένταση στο δικαστήριο Λάρισας όπου απολογείται ο σταθμάρχης – Τέσσερις προσαγωγές
Δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, για άγνωστη αιτία, διαπληκτίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο.
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η απολογία του 59χρονου σταθμάρχη σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και απείλησε με μηνύσεις εις βάρος τους.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποιοι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν από την Αστυνομία στο τμήμα Μεταγωγών.
Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία της έντασης, ωστόσο, φέρεται να ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο, ενώ στη συνέχεια άρχισε να απειλεί με μηνύσεις.
Πρώτα διαμαρτυρήθηκε, ύστερα απείλησε με μηνύσεις
Τελικά, έγιναν τέσσερις προσαγωγές, τριών δημοσιογράφων και ενός εικονολήπτη, τους οποίους προσέγγισε ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος, αρχικά για να τους διαμαρτυρηθεί για θέμα που αντιμετώπισε και, στη συνέχεια, για να αντιπαρατεθεί μαζί τους, φωνάζοντας ότι θα υποβάλει μήνυση για προσβολή νεκρών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας