Νέα μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν το νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, όταν η αστυνομία επιχείρησε να ανοίξει την λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω της μεγαλειώδους διαδήλωσης για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και των επεισοδίων που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αρκετών ατόμων εμφανίστηκε ξανά στην οδό Αμαλίας και ξεκίνησε νέος κύκλος έντασης με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Ρίψεις δακρυγόνων και κρότου λάμψης από πλευράς των ΜΑΤ προσπαθούν να αποτρέψουν την ομάδα ατόμων να προχωρήσει προς το Σύνταγμα, ενώ γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτός ο δρόμος.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το in, διαδηλωτές ξάπλωσαν στον δρόμο έξω από τη Βουλή, προκειμένου να μην επιτρέψουν να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.
Ο δεύτερος γύρος επεισοδίων εκτονώθηκε πολύ σύντομα.
Το in βρίσκεται στο Σύνταγμα και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα