Δεν περιγράφονται με λόγια οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, στην κηδεία της Κλαούντιας Λάτα.
Η 21χρονη φοιτήτρια ήταν ανάμεσα στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ σπούδαζε στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Τραγική φιγούρα στην κηδεία ήταν η μητέρα της Κλαούντιας που φώναζε «Όχι κοριτσάρα μου, όχι ξανθούλα μου», ενώ υποβασταζόταν από τους δικούς της ανθρώπους.
Ανατριχίλα προκαλούν οι φωνές της μητέρας
Το φέρετρο της Κλαούντιας ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ όλοι κράταγαν λευκά λουλούδια στα χέρια τους.
Της είχαν πει να κάνει στάση οι γονείς της
Θυμίζουμε ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Κλαούντια είχε πάει στο καρναβάλι της Πάτρας. Επιστρέφοντας στον τόπο σπουδών της, οι γονείς της, της είπαν να κάνει μία στάση στη Λάρισα να τη δουν, ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε, καθώς ήθελε να επιστρέψει το συντομότερο πίσω καθώς είχε διάβασμα για τη σχολή της.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)