Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της – Η τρυφερή ανάρτησή της
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα για πρώτη φορά.
Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και πλέον απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που είχαν με τον σύντροφό της μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.
«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα», είχε εξομολογηθεί.
Σήμερα, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τον γιο της και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία.
Σε αυτή τη βλέπουμε να σπρώχνει το καρότσι και να κοιτά τρυφερά το μωρό της, που βρίσκεται μέσα σε αυτό.
Η ανάρτησή της

Η επιστροφή στη σκηνή
Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε στα social media ένα βίντεο και έκανε γνωστό πως το καλοκαίρι του 2023 επιστρέφει με μια μεγάλη περιοδεία, η οποία θα έχει το όνομα «Eleni Foureira Reborn Tour».
«Ανυπομονώ», έγραψε στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 38.000 likes και σχόλια από τους θαυμαστές της που ανυπομονούν να την απολαύσουν από κοντά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)








![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442