
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού – «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»
«Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το παιδί μου. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, δεν θα νιώσω της αγκαλιά του
Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε η μητέρα ενός από τους μηχανοδηγούς του μοιραίου εμπορικού τρένου στα Τέμπη.
«Δεν τον ένοιαζε αν ήταν νύχτα ή μέρα. Την δουλειά του τη λάτρευε. Ξεκινούσε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε μάνα φεύγω μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο. Κάποια προβλήματα είχε αναφέρει. Αυτά όλα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει».
«Ήρθα προετοιμασμένη για το χειρότερο και αυτό βγήκε»
Μιλώντας στο Open για τη στιγμή που έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, η γυναίκα είπε «το παιδί μου είναι μέσα στο τρένο».
«Πήγα να κοιμηθώ γιατί θα ετοιμαζόμουν το πρωί να πάω στη δουλειά μου. Άνοιξα την τηλεόραση και πέφτω πάνω στην εικόνα των δύο τρένων, και βλέπω ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και λέω το παιδί μου ήταν μέσα. Ήρθα προετοιμασμένη για το χειρότερο και αυτό βγήκε.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το παιδί μου. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, δεν θα νιώσω της αγκαλιά του, να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας», είπε η χαροκαμένη μητέρα.
- Βαρδακαστάνης: Εκτός κομματικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Δούκας – Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το συνέδριο με καθαρές πολιτικές θέσεις
- Λεωνίδιο: Νεαρή αναρριχήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
- Στη Στοκχόλμη η αποστολή της Εθνικής (vids)
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
- Alimos Classic Car Sunday: Κλασικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακά supercars και ρεκόρ επισκεπτών

